nieuws

Rive, Blaauw en Van Loo bij Gastronomie 2011

Hotel

Diverse bekende chefs en sommeliers geven op 7 en 8 november invulling aan het culinaire evenement Gastronomie 2011. Ivo Niehe en Philip Freriks voelen Peter Bruins, Peter Klosse, Ilja Gort, Lucas Rive, Erik van Loo, Ron Blaauw en de directie van Van der Valk aan de tand.

Rive, Blaauw en Van Loo bij Gastronomie 2011

Het evenement wordt voor het eerst gehouden in Nederland in de Jaarbeurs in Utrecht.

Moshik Roth

Naast de interviews zijn er 15 masterclasses en 18 workshops. Voor de master classes tekenen Moshik Roth, Roger Rassin, Theo van Rensch, Hidde de Brabander, Alain Alders, Menno Post, Mohammed El Harouchi, Pascal Jalhay en anderen. Het volledige programma is te zien op www.gastronomie2011.nl.

Ivo Niehe

Op maandag 7 november zijn er interactieve interviews van Ivo Niehe. Hij ondervraagt de chefs Lucas Rive, Ron Blaauw, Erik van Loo en de directie van Van der Valk. Dinsdag 8 november is Philip Freriks aanwezig in de Jaarbeurs in Utrecht. Hij bevraagt Peter Bruins, maitre-sommelier van De Bokkedoorns**, Peter Klosse van de Echoput en wijnmaker Ilja Gort.

Gratis toegang

Het evenement vindt plaats op 7 en 8 november in de jaarbeurs in Utrecht. Bij het magazine van Misset Horeca dat vrijdag 21 oktober verschijnt, zit een kaart waarmee u zich gratis kunt registreren via www.gastronomie2011.nl. De organisatie van het evenement is in handen van Uitgeverij Vizier, bekend van onder meer Chef’s Magazine.

Reageer op dit artikel