nieuws

Robert-Jan Woltering ‘nooit weggeweest bij The Grand

Hotel

Robert-Jan Woltering, die eerder aankondigde naar Thailand te vertrekken, blijft in Amsterdam. Hij zegt feitelijk nooit weg te zijn geweest bij ‘zijn’ Sofitel The Grand, zo laat hij weten aan Missethoreca.nl.

Robert-Jan Woltering ‘nooit weggeweest bij The Grand

Eind maart vond wel een afscheidsreceptie plaats voor de general manager van The Grand. ‘Maar het project in Bangkok liep vertraging op. Vervolgens is uit strategische overweging besloten dat de Vice President van Sofitel voor South East Asia, de Fransman Christophe Caron, de leiding krijgt over het nieuwe te openen vijfsterrenhotel Sofitel Bangkok Sukhumvit.’ Woltering noemt deze overweging valide en heel gebruikelijk in de hotellerie.

‘Ik mag nu als geboren en getogen Amsterdammer het mooiste hotel van Nederland naar de hoteltop van Europa begeleiding. Dat is waar we naar toe willen met The Grand, naar de top-25 van Europa.’

Hij vervolgt: ‘Natuurlijk was Thailand een mooie uitdaging voor me. Dat wilde ik zeker doen. Voor mij is Azië toch de bakermat van de hospitality. Maar dat betekent niet dat ik niet zeer blij ben met mijn baan als general manager van The Grand.’

Reageer op dit artikel