nieuws

Roberto Payer heeft 800 stropdassen

Hotel

Algemeen directeur Roberto Payer van Hilton Amsterdam is een ware stopdassenfanaat. Payer beschikt over meer dan achthonderd dassen.

Roberto Payer heeft 800 stropdassen

Dat zegt Payer in de wekelijkse bijlage Persoonlijk van Het Financieele Dagblad.

Payer zegt over zeker achthonderd stropdassen te beschikken. ‘Ze hangen op kleur op vier verschillende plekken in huis. De winterdassen verhuizen binnenkort naar boven om plaats te maken voor de zomerdassen’, aldus Payer in Het Financieele Dagblad.

De Hilton-directeur koopt zijn dassen veelal in zijn vaderland Italië. ‘Op reis ga ik altijd op zoek naar dassen. Als ik tijd heb tenminste, dus veel op vliegvelden, waar je toch vaak moet wachten. Mijn dassen zijn praktisch allemaal Italiaans, want 90 procent van alle dassen die op de wereld te koop zijn, komt uit Italië’.

Reageer op dit artikel