nieuws

ROC Amsterdam wint Sharing Succes Amusewedstrijd

Hotel

Leerlingen van het ROC Amsterdam hebben de Sharing Succes Amusewedstrijd gewonnen. De tweede plaats was voor De Rooi Pannen uit Tilburg. Deze studenten wisten ook de publieksprijs in de wacht te slepen.

ROC Amsterdam wint Sharing Succes Amusewedstrijd

Wedstrijdlocatie was het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een locatie die vaker projecten van Sharing Succes ondersteund. De vakjury van de Amusewedstrijd stond onder leiding van voormalig driesterrenchef Cees Helder.

Aan de amusewedstrijd namen elf MBO-scholen uit heel Nederland deel. Het winnende team van het ROC Amsterdam bestond uit twee leerlingen van de sterkklas, Robbie Smitskamp en Bas van Rooijen. Zij maakten de Noord-Afrikaanse Pastillia 2011. Beide heren zijn werkzaam bij sterrestaurant de Gieser Wildeman in Noordeloos.

Smitskamp en Van Rooijen winnen een plaats in het sterrenteam van Cees Helder, Eric van Loo, Marco Westmaas en Marcel van Lier. Zij koken op zaterdag 19 november tijdens het Sharing Succes Gala 2011.

Precies zoals amuse bedoeld is

De publieksprijs ging naar de Amuse Gamba met piri-piri Pompoen van De Rooi Pannen. ‘Deze amuse is precies zoals een amuse bedoeld is. De combinatie met de Sauvignon Blanc is treffend, sprak Cees Helder over de Gamba-amuse. ‘Mijn complimenten voor de opmaak, smaak en de creativiteit.’

Reageer op dit artikel