nieuws

Roode Leeuw serveert lunch voor rode leeuwen

Hotel

Mensen met rood haar en achternaam De Leeuw of sterrenbeeld Leeuw kunnen zondag 17 september deelnemen aan een gratis lunch. De actie komt van hotel-restaurant De Roode Leeuw in Amsterdam en is ter ere van het 100-jarig bestaan.

Roode Leeuw serveert lunch voor rode leeuwen

Aan de uitnodiging is een aantal spelregels verbonden, deze zijn te bekijken via de website van het bedrijf. Geverfd rood haar en pruiken worden ook geaccepteerd, mits die laatste voldoende ludiek worden bevonden.

Per deelnemer kan één introducé worden meegenomen, die niet aan de actievoorwaarden hoeft te voldoen.

In oktober is het exact 100 jaar geleden dat het bedrijf werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en vindt een groot feest plaats in de Nieuwe Kerk. Tot die tijd worden allerlei jubileumactiviteiten georganiseerd. De lunch voor rode leeuwen maakt daarvan onderdeel uit.

Reageer op dit artikel