nieuws

Rotterdamse tophotels stunten met prijzen

Hotel

Toonaangevende hotels in Rotterdam, die het doorgaans vooral van zakenlui moeten hebben, bieden hotelkamers aan tegen stuntprijzen. De hotels willen zo in de zomermaanden hun bezettingsgraad op niveau houden.

Rotterdamse tophotels stunten met prijzen

Een van de prijsstunters is tophotel The Westin Rotterdam. Doorgaans kost een overnachting in de ‘Superior Kamer’ doordeweeks 361 euro. Nu wordt de kamer aangeboden voor 169 euro.

‘De vakantieperiode is voor ons een mooie gelegenheid om toeristen tegen een laag tarief kennis te laten maken met de stad’, aldus pr-manager Zsuzsika Belovics van Starwood, het moederbedrijf van The Westin Rotterdam in het AD.

Ook andere vier- en vijfsterrenhotels bieden hun kamers in de maanden juli en augustus aan voor scherpe prijzen. Onder andere Bilderberg Parkhotel Rotterdam en het Eden Savoy Hotel Rotterdam hebben soortgelijke aanbiedingen.

Reageer op dit artikel