nieuws

Run op hotels door finale Champions League

Hotel

Hotels in Londen in de buurt van Wembley, waar zaterdag de Champions League-finale tussen Manchester United en Barcelona wordt gespeeld, zitten ramvol. Een enkele kamer die nog vrij is gaat voor grof geld over de toonbank.

Run op hotels door finale Champions League

Dat blijkt uit een onderzoek van de hotelprijzen vergelijkingssite LookingforBooking.com. De site onderzocht de beschikbaarheid van kamers in Londen aanstaande zaterdag.

Uit een zoekopdracht blijkt dat er op dit moment nog ongeveer 10 procent van de 766 hotels beschikbaarheid heeft. Ter vergelijking: de zoekopdracht voor de zaterdag daarop resulteert in 75 procent beschikbaarheid onder Londense hotels.

Het enige beschikbare hotel op dit moment in Brent, het district waar het Wembley stadion zich bevindt, op LookingforBooking.com is het Quality Hotel Maîtrise Maida Vale. Een tweepersoonskamer is er te boeken voor een bedrag van 1.025,16 euro. Dit bedrag is inclusief ontbijt.

Reageer op dit artikel