nieuws

Samenwerking Accor en Saxion

Hotel

Saxion Hospitality Business school en Accor Hotels gaan een convenant aan. De beide partijen spreken af om tot 2013 intensief met elkaar samen te werken. Doel: kwaliteitsverbetering en innovatie.

Samenwerking Accor en Saxion

De beide partners willen kennis delen en talenten uitwisselen. Ze hopen zowel in het onderwijs als binnen de hotels kwaliteitsverbetering en innovatie te brengen.

Ze richten zich qua onderzoek en het delen van kennis vooral op onderwerpen als gastvrijheid, gastbeleving, bedrijfsvoering en innovatie. Studenten van de business school werken mee aan strategische projecten binnen Acoor Hotels. Ze krijgen ook een plek in het internationale ‘revenu management programma’ van de hotelketen.

Daarnaast creëert Accor afstudeerprojecten voor studenten en geeft gastcolleges voor de hotel management modulen van de hogeschool.

Beide partners zijn erg blij met de samenwerking. ‘Het betekent een wederzijdse uitwisseling van kennis en ervaring’, aldus Geert-Jan Eissens van Accor Hotels Nederland. ‘Het convenant is onderdeel van onze ‘arbeidsmarkt communicatiestrategie’ waarbij we de relatie met relevante hotelopleidingen intensiveren en waarbij Accor als ‘best place to grow’ op het netvlies van zowel studenten en docenten van relevante opleidingen komt te staan.’

Accor bekijkt de komende tijd op welke manier de samenwerking met andere relevante opleiding geïntensiveerd kan worden.

Reageer op dit artikel