nieuws

Samenwerking Efteling en Interior Consult

Hotel

De Efteling en Interior Consult gaan samenwerken. Beide partijen plaatsten hun handtekeningen onder het contract voor een langdurige samenwerking. Interior Consult in Nieuw-Vennep tekent hiermee voor diverse inrichtingsprojecten van de Efteling in Kaatsheuvel.

Samenwerking Efteling en Interior Consult

Vakantiepark ‘Efteling Bosrijk’ is een van de projecten van het attractiepark. Eind 2009 kunnen de eerste gasten overnachten in het nieuwe vakantiepark in de natuur op steenworp afstand van de Efteling.

Net als in het attractiepark is er bij Efteling Bosrijk ook gekozen voor thematisering. ‘ Samen met Interior Consult hebben we vanaf de start van het project om de tafel gezeten om de mogelijkheden op gebied van inrichting te bekijken. Interior Consult wist onze wensen te vertalen naar concrete oplossingen, zonder dat we daarbij aan creativiteit moesten inleveren’, zegt Coen Schelfhorst, manager verblijfsaccommodatie bij de Efteling.

Interior Consult, onderdeel van de Hospitality Circle Group, is meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in ‘turn-key’ projectinrichting. Interior Consult assisteert hotels, restaurants, conferentie centra, de leisure- en de vastgoedmarkt vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de installatie, styling en oplevering.

Reageer op dit artikel