nieuws

Samenwerking Golden Tulip en Ronald McDonald

Hotel

Golden Tulip Apple Park Maastricht en het Ronald McDonald huis Maastricht gaan een ‘liefdevolle samenwerking’ van een jaar aan. Het hotel probeert iedere maand iets voor het huis te betekenen.

Samenwerking Golden Tulip en Ronald McDonald

Golden Tulip Apple Park Maastricht wilde als hotel meer maatschappelijk betrokken ondernemen en het personeel daar ook bij betrekken. Daarom hebben ze gekozen voor een ‘prestatie in natura’. Elke maand hebben ze een andere actie. Zo gaat General Manager Dirk Beljaarts een aantal uur vrij maken om zijn handen uit de mouwen steken en tijd door te brengen met de gezinnen die zich daar bevinden.

Daarnaast stelt het hotel ‘regelmatig’ een housekeeping medewerker ter beschikking om het Ronald McDonald Huis van boven tot onder schoon te maken. Andere plannen zijn het gratis aanbieden van kookworkshops voor de vrijwilligers en het organiseren van een luxe familiediner.

General Manager Dirk Beljaarts noemt het een ‘eer’ om de samenwerking aan te gaan. Hij wil zijn medewerkers stil zetten bij de mensen om hen heen die in een moeilijke periode zitten.

‘Ons vak is gastvrijheid , en laat nu net gastvrijheid een speerpunt van het Ronald McDonald Huis zijn. Met deze samenwerking kunnen we de gasten even hun zorgen opzij laten zetten en ze door ons in de watten laten leggen.’

De GM moedigt zijn medewerkers aan om zich ook vrijwillig, buiten werktijd, in te zetten voor het Ronald McDonald Huis.

Margo de Kock is manager van het Ronald McDonald Huis en reageert opgetogen: ‘We zijn erg blij met deze bijzondere vorm van samenwerking. Golden Tulip Apple Park Maastricht laat op deze manier zien dat er heel creatieve manieren zijn om een goed doel te ondersteunen en tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We verheugen ons op de liefdevolle samenwerking!’

Reageer op dit artikel