nieuws

Samenwerking Rooi Pannen en Pullman Eindhoven Cocagne

Hotel

Scholengemeenschap De Rooi Pannen en Pullman Eindhoven Cocagne gaan samenwerken om de aansluiting tussen opleiding en bedrijfsleven te optimaliseren. In het kader daarvan sponsort Pullman Eindhoven Cocagne een nieuwe hotelkamer in het hotel van de onderwijsinstelling.

Samenwerking Rooi Pannen en Pullman Eindhoven Cocagne

General manager Ronald Kooistra van Pullman Eindhoven Cocagne verrichte donderdag 24 februari de officiële opening bij De Rooi Pannen. Het is de derde hotelkamer in het onderwijshotel die ingericht is door Accor.

De nieuwe hotelkamer is te bezichtigen op de informatiemiddagen/-avonden van De Rooi Pannen op 3 maart en 13 april as. van 16.00 tot 20.00 uur.

Praktijkonderwijs is één van de belangrijkste speerpunten van De Rooi Pannen, zo laat de onderwijsinstelling weten. De samenwerking staat in het teken van kennisoverdracht. Door nauwe contacten met het bedrijfsleven worden de leerlingen opgeleid volgens de hoge eisen die hotels stellen aan hun medewerkers.

Aardig wat stagiaires van De Rooi Pannen hebben inmiddels praktijkervaring opgedaan bij Pullman Eindhoven Cocagne. Ook ondersteunt het hotel het leerproces door het geven van rondleidingen en presentaties.

Pullman heeft 47 hotels, verspreid over zestien landen. Pullman Eindhoven Cocagne is het eerste Pullman in Nederland. Pullman is een upscale hotelmerk dat zich voornamelijk richt op de zakelijke reiziger. Wereldwijd wil Pullman in 2015 over 300 hotels beschikken.

Reageer op dit artikel