nieuws

Sandton breidt portfolio uit met Belgische hotels

Hotel

Sandton Hotels heeft twee Belgische hotels toegevoegd aan het portfolio. Sandton Pillows Brussels is een viersterren deluxe boetiekhotel in het oude centrum van Brussel, en in Gent gaat het om het viersterrenplus Sandton Grand Hotel Reylof.

Sandton breidt portfolio uit met Belgische hotels

Het boetiekhotel in de Belgische hoofdstad Brussel ligt aan de Place Rouppe. Het heeft 41 deluxe kamers en 4 royale deluxe kamers, een bar, een all day dining kaart-restaurant en twee meeting rooms. Buurman is tweesterrenrestaurant Comme Chez Soi.

Sandton Grand Hotel Reylof in Gent telt 158 kamers en beschikt over twee lounges, restaurant Lof met champagnebar en cocktailbar NJOY. Gasten kunnen bovendien gratis gebruikmaken van diverse wellnessfaciliteiten.

De portefeuille van Sandton bevat nu twintig hotels. Elf in Nederland, vier in België, één in Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk en twee op Curaçao.

Reageer op dit artikel