nieuws

Sandton neemt Malie Hotel in Utrecht over

Hotel

Op de gevel van het Malie Hotel in Utrecht prijkt vanaf 1 september een nieuwe naam: Sandton. Het is het 17e bedrijf in de Sandton hotelcollectie, die oprichters Gui de Vries en Rogier Braakman vijf jaar geleden startten.

Sandton neemt Malie Hotel in Utrecht over

Het centraal gelegen Malie Hotel is gevestigd in een stijlvol 19e eeuws pand en is een icoon in de lommerrijke buurt. Achter de façade schuilt een klassiek hotel, met aan de achterzijde een stadstuin met terras.

De 45 kamers zijn voorzien van airconditioning en alle comfort voor de zakelijke en particuliere gast. Gebruik van internet behoort tot de gratis service. Het hotel beschikt over een ruime lounge en informele bar. De ligging garandeert rust en ruimte, maar het Utrechtse centrum ligt op steenworp afstand.

Sandton-oprichter en directeur Rogier Braakman: ‘Deze parel konden we niet aan ons voorbij laten gaan. Dit karakteristieke stadshotel is een prima toevoeging aan het Sandton-profiel; al onze hotels onderscheiden zich door een eigen karakter, stijl en faciliteiten. We zien de overname van het Malie Hotel dan ook als een duurzame investering in gastvrijheid.’

Reageer op dit artikel