nieuws

Sandton verkoopt in Overijssel en koopt in Brussel

Hotel

Sandton Hotels heeft Hotel De Rijsserberg verkocht. Met verkoop brengt Sandton de sterke aanwezigheid in Overijssel iets terug. Naast het van de hand doen van De Rijsserberg staat de komst van twee hotels in Brussel.

Sandton verkoopt in Overijssel en koopt in Brussel

Sandton heeft De Rijsserberg overgedaan aan V & V managementgroep onder leiding van Martina van der Veen, voormalig financieel directeur van Sandton Hotels.

‘We kijken, vooral nu, naar de geografische spreiding van onze hotels. We vonden dat Sandton in Overijssel met vijf hotels onevenredig zwaar vertegenwoordigd was’, licht Rogier Braakman van Sandton Hotels de verkoop toe.

Voor Van der Veen is De Rijsserberg het eerste hotel dat ze als ondernemer gaat leiden. ‘We gaan de komende maanden het hotel in een aangepast concept gieten’, aldus Van der Veen.

Sandton Brussel Centre

Tegenover het vertrek van De Rijsserberg staat de komst van Sandton Brussel Centre en de overname van Hotel Leopold. Sandton Brussel Centre is een eigentijds luxe hotel in het hart van Brussel, laat Braakman weten. Het gaat om een gloednieuw viersterrenhotel. Door de ligging is het geschikt voor de zakelijke en de leisure gast.

Het hotel beschikt over meer dan zeventig zogeheten deluxe Fabulous rooms. Verder heeft het een eigen ondergrondse parkeergarage, vergaderzalen en een lounge. De stijl wordt omschreven als tijdloos chic.

Hotel Leopold

Hotel Leopold is een viersterrenhotel gelegen naast het Europees Parlement. Het hotel telt 111 kamers, een brasserie, à la carte restaurant en vergaderzalen. Het hotel wordt geleid door ad-interim Eric van Osta.

Reageer op dit artikel