Sandton verkoopt sieraden voor goed doel

Sandton verkoopt sieraden voor goed doel

Sandton Hotels gaat een exclusieve samenwerking aan met het Medical Knowledge Institute (MKI), een non-profitorganisatie gericht op scholing en informatievoorziening op het gebied van gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. De samenwerking resulteert in de verkoop van een speciale sieradenset.

De maker van de sieradenset is kunstenares Ans Markus. Markus ontwierp de Santon Yoell, by Ans Markus. De set is vanaf december in alle vestigingen van Sandton in Nederland en België, en in De Bijenkorf te verkrijgen.

De presentatie van het ontwerp was 17 september in restaurant-hotel De Nederlanden in Vreeland. Sandton Hotels steunt de projecten van het MKI door in al haar vestigingen de sieraden te verkopen. Ook vraagt Sandton aan alle hotelgasten een vrijwillige bijdragen van één euro voor MKI-projecten.

Rogier Braakman en Gui de Vries van Sandton Hotels laten weten dat hun hotelketen affiniteit heeft met Zuid-Afrika waar veel projecten van MKI worden uitgevoerd. ‘De naam Sandton is geïnspireerd op een van de meest succesvolle wijken in Johannesburg. Daarnaast vinden wij het belangrijk om als organisatie ons in te zetten voor de meest kwetsbare groepen in de samenleving, waartoe vrouwen en kinderen uit onder andere Zuid-Afrika behoren’.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.