nieuws

Sazanka (Okura) brengt boek uit

Hotel

Restaurant Sazanka van Hotel Okura Amsterdam komt met een boek, genaamd ‘Verfijnde Teppanyakigerechten’. Het boek beschrijft 20 Japanse gerechten van chef-kok Masashi Nonaka.

Sazanka (Okura) brengt boek uit

In ‘Verfijnde Teppanyakigerechten’ stelt chef-kok Nonaka dat de bereiding mijlenver verwijderd is van de show-and-trow spektakel, dat vaak met de teppanyanikeuken wordt geassocieerd. Volgens Okura is het het eerste Teppanyaki kookboek van Nederland.

Het boek wordt vrijdag 21 november gepresenteerd in het Sazanka Restaurant van Hotel Okura Amsterdam. Het boek is geschreven door Masashi Nonake, Kasia Cwiertka en Rodney Bolt, en telt 112 pagina’s en zo’n 300 illustraties. Gesigneerde boeken kunnen vooraf worden besteld via de website van het restaurant.

Reageer op dit artikel