nieuws

Schietverdachte Van der Valk bij A4 gepakt

Hotel

De politie heeft dinsdag een 24-jarige Amsterdammer aangehouden, die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij in het Van der Valk hotel langs de A4 op zondag 20 februari. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Schietverdachte Van der Valk bij A4 gepakt

Bij die schietpartij in het Van der Valk Hotel bij Hoofddorp kwam een 25-jarige vrouw uit Amsterdam om het leven. Uitgebreid onderzoek leidde volgens de politie naar de aangehouden Amsterdammer. Het onderzoek is nog niet afgerond.

Een politiewoordvoerder kon niet zeggen of er nog meer aanhoudingen worden verwacht. Het hotel beschikt over een geavanceerd camerasysteem. De directie stelde kort na de schietpartij te verwachten dat de daders hierdoor snel zouden kunnen worden geïdentificeerd.

Reageer op dit artikel