nieuws

Scholtenhagen in Haaksbergen bij Best Western

Hotel

Het Haaksbergse hotel Scholtenhagen heeft zich aangesloten bij Best Western Nederland. Het hotel is sinds 2008 eigendom van de Boenders Horeca Groep, een familiebedrijf met regionaal vijf horecabedrijven.

Scholtenhagen in Haaksbergen bij Best Western

Het familiebedrijf wil met het dorpse Hotel Scholtenhagen, eerder bekend onder de naam Hotel Morssinkhof, een andere koers varen.

Mieke Bouwhuis, manager van Best Western Hotel Scholtenhagen: ‘De naamsverandering van het hotel was een eerste stap van het nieuwe begin. Het sluit beter aan bij de rustieke sfeer en de vele mogelijkheden die de omgeving biedt. Met de aansluiting bij Best Western Hotels maken wij een verdere professionaliseringsslag’.

Het hotel heeft 36 comfortabele tweepersoonskamers. Daarnaast staat er een renovatie op de planning in de loop van 2010 waarbij het restaurant, de bar en lounge en de twee grootste vergaderzalen worden opgeknapt.

De locatie van het hotel is geschikt als uitgangspositie naar steden als Enschede en Hengelo. De omgeving staat bekend om de natuurschoon en de authentieke ornamenten als de Oostendorper Watermolen en de toeristische trekpleister Museum Buurt Spoorweg (MBS).

Wytze van den Berg, directeur van Best Western Hotels Nederland, over de aanwinst: ‘Het oerhollandse plaatsje Haaksbergen in het Twentse achterland zat nog niet in ons aanbod. Het hotel is een mooie uitbreiding op ons huidige aanbod in Overijssel’.

Best Western International is ’s werelds grootste hotelketen en biedt marketing, reserveringen en operationele ondersteuning aan 4.200 onafhankelijke hotels in tachtig verschillende landen. In Nederland zijn momenteel 42 zelfstandige hotels aangesloten bij het samenwerkingsverband.

Reageer op dit artikel