nieuws

Schoolhotel CHN krijgt vier sterren

Hotel

Het ervarings- en leerbedrijf van de Hoge Hotelschool Leeuwarden, Hotel Wyswert, is officieel geclassificeerd. Het hotel heeft vrijdag 6 oktober vier sterren gekregen van de Nederlandse Hotel Classificatie.

Schoolhotel CHN krijgt vier sterren

Volgens de Christelijke Hogeschool Nederland (CHN) waar de Hoge Hotelschool Leeuwarden aan is verbonden, is het succes te danken aan de betrokkenheid en inzet van studenten. Volgens general manager Marco ten Hoor van Hotel Wyswert is er sprake van een fantastisch resultaat.

Ten Hoor: ‘Nu we een viersterren geclassificeerd hotel zijn, weten de gasten dat prijs en kwaliteit een ervaren goed is binnen ons hotel. We hebben deze zomer ons restaurant vernieuwd tot een trattoria. We gaan ervan uit dat beide zaken een positieve invloed zullen hebben op onze bedrijfsvoering. Het geeft onze studenten een extra uitdaging, want zij zijn het die het hotel runnen’.

Hotel Wyswert is gelegen aan de Rengerslaan nabij het centrum van Leeuwarden. Hotel Wyswert biedt 28 kamers en zijn op basis van thema’s ingericht; Oriëntaalse, Afrikaanse of klassieke stijl. Daarnaast beschikt het hotel over twee eetgelegenheden: La Trattoria en La Vaneau.

Zie ook:
Videotip van Wyswert-docent Edzard Delstra

Reageer op dit artikel