nieuws

Schoolreis afgebroken na heibel in hotel

Hotel

Een hotel in Parijs is het doelwit geworden van rellende scholieren tijdens een schoolreis. Vier leerlingen van het ROC A12 in Ede maakten het zo bond in het hotel, dat ze door de reisleiding per direct naar huis werden gestuurd.

Schoolreis afgebroken na heibel in hotel

De jongeren deden hun behoefte in een beker en gooide dit vervolgens op de gang van het hotel. Ook gooiden ze flessen uit het hotelraam. Verder maakten ze veel lawaai in het hotel.

‘Enkele jongeren zijn na drankgebruik in het hotel erg vervelend gaan doen en hebben ongelooflijk veel lawaai gemaakt. Daar is flink over geklaagd. De jongens zijn keer op keer gewaarschuwd, maar dat hielp niets’, laat directeur Gerrit-Jan van Ingen van ROC A12 weten in De Telegraaf.

Omdat de reisleiding het onverantwoordelijk vond om de vier zonder begeleiding op de trein te zetten naar Nederland, werd de vakantietrip voor alle leerlingen vroegtijdig afgebroken.

Reageer op dit artikel