nieuws

Seats2meet.com Amersfoort open

Hotel

Vergaderconcept Seats2meet.com en Servex hebben deze week hun eerste gezamenlijke vestiging geopend. Het gaat om een zaak op treinstation Amersfoort. Servex wil binnenkort ook Seats2meet.com-zaken openen op de stations Den Bosch en Naarden-Bussum.

Seats2meet.com Amersfoort open

Dat meldt Mindz.com. Maandag 15 augustus is de vestiging in Amersfoort feestelijk geopend. Het gaat om een Seats2meet.com met twaalf vergaderlounges en een open lounge. De open lounge is een dynamische omgeving met mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en samen te werken.

Gasten kunnen in de vergaderlounges volgens de methode van Seats2meet.com stoelen reserveren, in plaats van het reserveren van een zaal. De lunchfaciliteiten bij Seats2Meet.com Amersfoort worden verzorgd door de Servex-formules De Brooodzaak, Julia’s en Smullers.

Seats2meet.com kondigt na nog meer openingen aan. In samenwerking met Servex wordt nu gewerkt aan het bouwen van vergaderlocaties op de stations Den Bosch en Naarden-Bussum.

Reageer op dit artikel