nieuws

Sheraton en Hilton favoriet bij zakelijke reiziger

Hotel

Lezers van het Britse tijdschrift Business Traveller hebben Sheraton als ’s werelds beste hotelketen voor de zakelijke reiziger gekozen. Binnen Europa staat Hilton op één.

Sheraton en Hilton favoriet bij zakelijke reiziger

Business Traveller schreef de verkiezing uit in 22 hotelcategorieën, en daarnaast waren er onder andere verkiezingen van de beste vliegtuigmaatschappijen en luchthavens. Schiphol kwam daarin als Europa’s beste uit de bus, en prijkt op de vierde plek wereldwijd.

Hilton doet het goed: naast de verkiezing als beste van Europa, staat het bedrijf op de tweede plek in de wereldranglijst, achter Sheraton.

De beste budgetketen ter wereld is Premier Inn, terwijl Four Seasons debeste luxe keten is. Hotel du Vin de beste kleine keten. Het beste individuele zakenhotel ter wereld is het Shangri-La in Singapore, in Europa is die titel voor Four Seasons George V in Parijs.

Bekijk hier alle ranglijsten

Reageer op dit artikel