nieuws

Sheraton hotel maakt Pink Ribbon cupcake

Hotel

Het Sheraton Amsterdam Airport hotel verkoopt in de maand oktober speciale roze cupcakes om Pink Ribbon te steunen. Van elke cupcake gaat 1 euro naar de stichting die strijdt tegen borstkanker.

Sheraton hotel maakt Pink Ribbon cupcake

De patisserie afdeling van het hotel heeft speciaal voor deze actie een roze cupcake ontwikkeld. In het Runway Café zijn sinds kort nieuwe signature cupcakes verkrijgbaar waar deze Pink Ribbon-cupcake onderdeel van uitmaakt.

Oktober is borstkankermaand bij Pink Ribbon en diverse media, bedrijven en instellingen hebben speciale acties. Pink Ribbon wil het aantal mensen dat borstkanker krijgt verminderen, de vroege diagnose bevorderen en de zorg voor patiënten en hun omgeving verbeteren.

Sheraton

‘Veel van onze medewerkers hebben in hun directe omgeving te maken met borstkanker. Met deze actie willen wij iedereen een hart onder de riem steken en aandacht vragen voor borstkanker,’ zegt Alex Batteram, hoofd f&b van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel. Dit is het enige hotel met directe toegang tot de aankomst- en vertrekhallen van Schiphol.

Reageer op dit artikel