nieuws

Site met skihotels nu in 3d

Hotel

Hotels in populaire skioorden in de Verenigde Staten kunnen flink profiteren van een nieuwe tool op de populaire skisite Ski.com. De site presenteert sinds kort de wintersportgebieden met hun hotels in drie dimensionale animaties. Het is daarmee het eerste online reisbureau met deze geavanceerde techniek.

Site met skihotels nu in 3d

Dat meldt Hotelmarketing.com. Bezoekers van de site komen via Explore Ski Resorts in 3D in een aparte, virtuele omgeving terecht. Hierbij is het mogelijk het getoonde skigebied qua beeld te veranderen. Sitebezoekers kunnen via een paneel inzoomen en de skikaarten draaien. Onderaan de pistes staan hotels gemeld, die met een druk op de knop informatie weergeven over tarieven, beschikbaarheid en kamerfoto’s.

De site biedt de nieuwe techniek aan voor de populaire Amerikaanse skioorden Aspen, Vail, Beavercreek, Breckenridge en Snowmass. De techniek heeft veel wel van een van de populairste Google-applicaties van dit moment, Google Earth. Ski.com is een van de populairste wintersportsite in de VS en biedt informatie over wintersportgebieden en –accommodaties wereldwijd. De site richt zich vooral op jonge, actieve skiërs.

Reageer op dit artikel