nieuws

Slapen met Hercule Poirot in Detectivehotel

Hotel

Het Detectivehotel in het Franse Etretat in Normandië richt zich op de liefhebbers van detectiveverhalen en spionageboeken. De kamers van het themahotel zijn elk gewijd aan een eigen bekende speurneus.

Slapen met Hercule Poirot in Detectivehotel

Alle bekende detectives komen aan bod in de 16 kamers. Van Sherlock Holmes, Hercule Poirot en inspecteur Columbo tot Miss Marple en zelfs Kuifje. De stijl varieert van belle époque tot modern via art deco, schrijft Het Laatste Nieuws.

Het Detectivehotel met ligt in het centrum van het Normandische stadje op nauwelijks 250 meter van de zee. Etretat werd beroemd door zijn spectaculaire krijtboog midden in zee. In de badplaats woonden en werkten schilders als Monet en Matisse.

Reageer op dit artikel