nieuws

Societé des Maitres d’Hotel bestaat 20 jaar

Hotel

De Societé des Maitres d’Hotel heeft zondag 3 juli haar 20-jarig jubileum gevierd. Dit werd gedaan in Horst bij het Hampshire Classic Parkhotel Horst te Horst.

Societé des Maitres d’Hotel bestaat 20 jaar

De leden Daniël Evers en Gijs Arts ontvingen hun vakbroeders en diverse genodigden op hun zonovergoten terras.

Onder de genodigden bevonden zich tevens diverse nieuw sponsoren en vrienden van de Societé zoals Wijnimport J. Bart uit Zuidoost Beemster en het Belgische Ad Bibendum.

Tijdens de feestelijke gala-avond werd bestuurslid Martin Schols in het zonnetje gezet voor zijn inzet van ruim 12,5 jaar als bestuurslid van deze vereniging. En werd hij tevens benoemd tot ‘Meester vakgek 2011’ na het winnen van deze eretitel tijdens de jaarlijkse wedstrijd onder Maitres d’Hotel.

Tevens heeft het bestuur stil gestaan bij het feit dat de Societé springlevend is en met diverse evenementen in de komende periode actief bezig is om alle leden te trainen en op de hoogte te houden van alle trend. Zo zal er een bezoek gebracht worden aan Koffiebranderij Peeze te Arnhem, aan Bru mineraalwaters in Spa, België.

Reageer op dit artikel