nieuws

Soft opening bekend van peperduur Londens hotel

Hotel

Een van grootste hotels van Londen, het Park Plaza Westminster Bridge, beleeft op 4 februari 2010 zijn softopening. Daarmee komt een einde aan 10 jaar van plannen en meer dan twee jaar bouwen van het peperdure hotel.

Soft opening bekend  van peperduur Londens hotel

Het 350 miljoen Britse Pond kostende hotel is gevestigd aan de voet van Westminster Bridge in het hart van de bruisende South Bank in London en biedt uitzicht op de Big Ben en Houses of Parliament. De enorme grootte van de vergaderruimtes heeft meeting planners volgens het hotel al in grote getalen aangetrokken. De reusachtige Westminster Ballroom biedt plaats aan 1.400 gasten in theater opstelling en meer dan 1.000 gasten voor een diner. Daarnaast zijn er nog eens 31 vergaderruimtes die gebruikt kunnen worden voor kleine boardroom vergaderingen tot recepties voor 1.200 gasten.

Gedurende de ‘soft opening’ periode biedt het hotel beperkte beschikbaarheid, terwijl de laatste hand wordt gelegd aan onder andere de luxe full-service spa, zwembad en fitness. ‘Soft opening’ prijzen beginnen bij 99 pond per kamer.

Park Plaza Westminster Bridge is het derde Park Plaza hotel op de South Bank van Londen. Het naburige Park Plaza County Hall opende in 2008 en verder op aan de South Bank ligt Park Plaza Riverbank, geopend in 2005. Andere Park Plaza hotels in Londen zijn Park Plaza Victoria en Park Plaza Sherlock Holmes aan Baker Street.

Reageer op dit artikel