nieuws

Speciale ‘Mickey-suite’ in Disneylandhotel

Hotel

Mickey Mouse fans kunnen hun hart ophalen in het Disneyland-hotel in Californië. Het hotel heeft er een nieuw penthouse bij. Speciaal voor Mickey Mouse liefhebbers is het penthouse van 150 vierkante meter helemaal gewijd aan het stripfiguurtje.

Speciale ‘Mickey-suite’ in Disneylandhotel

De suite beschikt over twee slaapkamers en een geweldig uitzicht over het pretpark. De kleuren zwart, wit, rood en geel zijn dominant aanwezig in de kamer. Aan de muren hangen foto’s en sketches van Mickey uit de Disney-bibliotheek.

Als de glazen tegels in de douche van de suite besproeid worden met warm water, verschijnt het gezicht van Mickey op de tegels. De badkamer beschikt ook over een stoomdouche, jacuzzi en ingebouwde tv in de speigel.

In de hoofdslaapkamer staat een king-size bed, lounge-stoelen, een flatscreen tv en een dvd-speler. De tweede slaapkamer is uitgerust met een rond bed en kan worden gebruikt als spelletjesplek.

De prijs van een nachtje in de droomsuite is op aanvraag. Voor meer foto’s klik hier.

Reageer op dit artikel