nieuws

Spectaculair ijsbuffet bij jubilerend Okura

Hotel

Het Amsterdamse tophotel Okura heeft haar 35-jarig bestaan op bijzondere wijze gevierd. Het eerste Europese hotel van de Japanse Okura-keten presenteerde voor het exclusieve jubileumfeest in het hotel een spectaculair ijsbuffet van grote afmetingen.

Spectaculair ijsbuffet bij jubilerend Okura

De Grand Ball Room van Okura werd zondagavond ingericht met een ijsbuffet van zes meter lang en twee meter hoog. Het nagerecht was gepresenteerd op grote pilaren in een half open cirkel met een grote torenschaal in het midden.

Hotel Okura werd 35 jaar geleden geopend door Prins Claus. Het vijfsterrenhotel in het 75 meter hoge gebouw aan de Ferdinand Bolstraat paste sinds de opening continue de faciliteiten aan. Dit volgens een managementfilosofie om de concurrentie telkens een stap voor te zijn.

Zo werd in 1996 de duizend vierkante meter tellende Executive Health Club gebouw, welke nog steeds over het grootste hotelzwembad van Amsterdam beschikt. Drie jaar later volgde de opening van de grootste en meest luxe balzaal van Amsterdam, de Grand Ball Room. In 2002 ontving het Yamazato Restaurant een Michelinster. Het andere restaurant, Ciel Bleu, kreeg in 2005 een ster. Dit jaar opende het hotel The Suite, de meeste luxe suite van de Benelux.

Reageer op dit artikel