nieuws

Spectaculaire autonome groei Camille Oostwegel

Hotel

Camille Oostwegel van het gelijknamige hotelbedrijf is qua omzet spectaculair gegroeid. De omzettoename van 26 procent is behaald zonder overnames of het openen van nieuwe bedrijven. Door de autonome groei stijgt Oostwegel hard in de Misset Horeca Top-100.

Spectaculaire autonome groei Camille Oostwegel

Oostwegel klimt van plaats 49 naar 43 in de ranglijst met grootste horecabedrijven van Nederland. Spectaculairder is de omzetstijging. Die ging van 19,9 miljoen euro in 2005 naar 25 miljoen vorig jaar. Een groei van 26 procent.

Voor dit jaar investeert Oostwegel voor 1,5 miljoen euro. Het geld steekt hij in keukeninstallaties, inrichting, kunst, techniek en tuinen. Het concern bestaat uit elf bedrijven en telt 508 medewerkers.

Zie ook:

Ons omvangrijke Top-100-dossier

Reageer op dit artikel