nieuws

Spectaculaire opening Mövenpick

Hotel

Het gloednieuwe Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre is vrijdagmiddag op spectaculaire wijze officieel geopend. General manager Ron Bar-El sprong, voorzien van parachute, met de sleutel van het hotel uit een helikopter.

Spectaculaire opening Mövenpick

Eenmaal op de grond overhandigde Bar-El de sleutel aan Lodewijk Asscher, loco-burgemeester van Amsterdam. Asscher verrichtte vervolgens de ceremoniële openingshandeling. In een videoboodschap feliciteerde burgemeester Job Cohen de hoteldirectie met de opening. Cohen roemde vooral de enorme congresaccommodatie van het nieuwe Mövenpick Hotel.

Het viersterren Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre telt 408 kamers. Opvallend is dat het gehele hotel rookvrij is. Mövenpick is daarmee één van de eerste grote hotels in ons land met een algeheel rookverbod. De hotelkamers zijn voorzien van gratis draadloos internet, airconditioning en fraaie uitzichten over de haven of stad. De ondergrondse parkeergarage biedt ruimte twintig touringscars, naast de reguliere parkeerplaatsen voor gasten..

Reageer op dit artikel