nieuws

Spiderman wast hotelramen Shanghai

Hotel

Om de gasten minder overlast te bezorgen tijdens een weeklange ramenwasbeurt, bedacht het Sheraton hotel in Shanghai een stunt: alle ramenlappers werden in een Spidermanpak gehesen. Zo zou de overlast minder hinderlijk zijn, en misschien zelfs wel vermakelijk, dacht de hotelleiding.

Spiderman wast hotelramen Shanghai

‘Niemand vind het prettig als er plotseling iemand buiten voor je hotelraam opdoemt. Dus hebben we ze als Spiderman verkleed. Dat is wel zo onschuldig en grappig’, aldus een woordvoerder van het vijfsterrenhotel op Caterersearch.com.

De verkleedpartij had echter nog een ander effect, waar het hotel niet op gerekend had: de gasten staan in de rij om met de striphelden op de foto te gaan. ‘We hadden niet verwacht dat ze zo populair zouden zijn.’

Reageer op dit artikel