nieuws

Sportprogramma voor medewerkers Bilderberg

Hotel

Bilderberg is gestart met een speciaal bedrijfssportprogramma voor haar medewerkers, het zogeheten ‘Bilderberg Vitaal’. Medewerkers worden middels het programma aangemoedigd meer aandacht te besteden aan lichamelijke inspanning en gezondheid.

Sportprogramma voor medewerkers Bilderberg

Tussen de diverse hotels van Bilderberg is tevens een competitie gestart met als prijs de titel ‘Fitste Bilderberg hotel van Nederland’. Extra stimulans is volgens Bilderberg het spaarsysteem voor het goede doel. Door calorieën te verbranden, kunnen medewerkers geld verdienen dat ten goede komt aan het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Het programma wordt begeleid door de Gelderse Sport Federatie. Vorig jaar organiseerde Bilderberg Hotel Wolfheze het programma ‘Vitale Werknemer’ samen met de Gelderse Sport Federatie. Het programma beviel volgens Bilderberg zo goed dat het nu is opgenomen in het landelijk beleid voor de hele hotelgroep.

‘Het feit dat er dichtbij het werk én in een groep kan worden gesport, spreekt veel medewerkers aan. Een gezonde werknemer is langer inzetbaar en voelt zich fit met betere prestaties tot gevolg’, aldus Els van Batum, Directeur Personeel & Organisatie van Bilderberg.

Reageer op dit artikel