nieuws

Stagairs keren terug naar Kapellerput

Hotel

Conferentiehotel Kapellerput in Heeze blijkt een populaire werkgever te zijn voor oud-stagiairs van het bedrijf. Momenteel zijn zeven oud stagairs werkzaam in het hotel.

Stagairs keren terug naar Kapellerput

Zo keerden na de zomer drie oud-stagiairs terug nadat er na de afstudeerstage elders werkervaring werd opgedaan: twee studenten van de NHTV Breda, Elrieke van Kessel en Annette Aarts, zijn enige tijd geleden afgestudeerd op een loyaliteits- en marketingonderzoek, en keerden na dat onderzoek terug naar hun oude stage-adres.

Ook oud MTRO stagiaire Daniëlle Sauerbier ruilde haar baan in en keerde vanuit de vastgoedsector terug naar de hotellerie.

Kapellerput faciliteert jaarlijks diverse opleidingstrajecten voor stagiairs. Deze stagiairs doen praktijkervaring op voor het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Rik Hüsken, directeur Kapellerput, benadrukt het belang om opleidingsinstituten te ondersteunen met kennis uit het bedrijfsleven.

Dat doet hij niet alleen door het bieden van stageplaatsen maar ook door het verzorgen van gastcolleges, bedrijfsbezoeken, studiereizen, begeleiding van projecten en docentenstages.

Reageer op dit artikel