nieuws

Starbucks koffie ook op hotelkamers

Hotel

Het Amerikaanse koffiemerk Starburcks heeft een nieuw kanaal aangeboord om koffie te verkopen. De koffie zal vanaf dit najaar op 500.000 hotelkamers gedronken kunnen worden door een slimme deal met een leverancier van koffieapparaten.

Starbucks koffie ook op hotelkamers

Het gaat vooralsnog alleen om Amerikaanse hotelketens die de Starbucks koffie op hun kamers gaan aanbieden. Dit gebeurd via Courtesy Products, de leverancier van de in Amerika populaire koffiemachine CV1. Dit melden diverse Amerikaanse kranten, waaronder de Chicago Breaking Business.

Starbucks kon deze stap nog niet eerder maken vanwege een exclusieve deal met Kraft Foods voor haar koffiemachine Tassimo. Starbucks wilde al lange tijd van deze deal af.

Reageer op dit artikel