nieuws

Starwood gaat waterfietsen voor Unicef

Hotel

Starwood Hotels Nederland organiseert zaterdag 29 mei de Canal Challenge Amsterdam. Een project waarbij hotelmedewerkers geld inzamelen voor Unicef. Bestemming van het geld is verbetering van onderwijs aan kinderen in Zuid Afrika.

Starwood gaat waterfietsen voor Unicef

Ongeveer 165 deelnemers gaan op de Amsterdamse grachten zo’n tien kilometer waterfietsen. Onderweg moeten ze allerlei opdrachten uitvoeren om geld in te zamelen. Ook Roeland Vos, Starwood President Europe, Africa & Middle East gaat waterfietsen.

Naast medewerkers van de eigen hotels van Starwood en andere Amsterdamse hotels doen er ook studenten van de hotelscholen mee aan deze actie voor het goede doel.

Sipke Jan Bousema

De Nederlandse actie is onderdeel van de wereldwijde campagne van Starwood ‘Road to Awareness’. Aan het eind van de dag wordt de opbrengst overhandigt aan Unicef ambassadeur Sipke Jan Bousema.

Kurt Renold, area manager Starwood Hotels Nederland is lovend over het initiatief. ‘We zijn trots op het hosten van de Canal Challenge en het verwelkomen van Starwood medewerkers uit heel Europa. Het is hartverwarmend om te zien dat niet alleen Starwood mensen aan dit evenement deelnemen, maar ook medewerkers van andere hotels in Amsterdam en studenten van de verschillende hotelscholen.’

In Nederland is Starwood bekend van het Hotel Pulitzer in Amsterdam, het Sheraton op Schiphol en ook van Hotel Des Indes in Den Haag.

Reageer op dit artikel