nieuws

Starwood haalt 25.000 euro op voor Unicef

Hotel

De actie die Starwood Hotels afgelopen weekend organiseerde voor Unicef heeft een bedrag opgeleverd van 24.972,69 euro. Meer dan 165 werknemers trapten kilometers weg op waterfietsen op de grachten van Amsterdam.

Starwood haalt 25.000 euro op voor Unicef

Aan de Canal Challenge deden niet alleen eigen medewerkers van Starwood mee, maar ook hotelmedewerkers van andere accommodaties en studenten van de hotelscholen. Iedereen liet zich sponsoren om geld voor het goede doel binnen te halen.

Roeland Vos

De vrijwilligers legden zo’n tien kilometer af per waterfiets en deden onderweg opdrachten om extra geld in te zamelen. Ook Roeland Vos, Starwood President Europe, Africa & Middle East deed mee.

Unicef ambassadeur Sipke Jan Bousema kon aan het eind van de dag de cheque in ontvangst nemen. Unicef gebruikt de donatie voor het programma ‘Schools for Africa’ in Zuid-Afrika. De organisatie biedt 1400 wezen en kwetsbare kinderen op vijf plattelandsscholen basisonderwijs aan. Ze krijgen zo een kans op een betere toekomst.

Reageer op dit artikel