nieuws

Starwood wil 14 nieuwe Westin hotels

Hotel

Starwood Hotels & Resorts heeft plannen om nog dit jaar veertien nieuwe hotels te openen. Het meest recent geopende hotel staat in Vancouver en profiteert momenteel volop van de Olympische Winterspelen in Canada. Dit hotel heeft 180 kamers en veel vergaderfaciliteiten.

Starwood wil 14 nieuwe Westin hotels

De andere nieuwe aanwinsten voor de Westin-hotelketen komen in China, Griekenland, Japan, India, Mexico en de VS. Al deze landen zijn al bekend met het hotelmerk Westin.

Dat is nog niet het geval in Peru waar in hoofdstad Lima het eerste Westin-hotel van dat land wordt geopend.

Hoewel zeventig procent van de Westin hotels momenteel nog in Amerika en Canada is gevestigd, richt het merk zich steeds meer op andere regio’s als Azië, Latijns Amerika en het Midden Oosten. Volgens moederbedrijf Starwood Hotels & Resorts vormen deze regio’s groeimarkten.

Naast het merk Westin heeft Starwood ook hotels onder de vlag van St. Regis, The Luxure Collection, Le Méridien, Sheraton en Four Points.

Reageer op dit artikel