nieuws

Stayokay haakt in op Kruidvat-hotelstunt

Hotel

Kruidvat-klanten die een hotelvoucher van de Fletcher Hotel Group hebben gekocht, maar geen overnachting kunnen boeken op de dag of in de plaats die zij willen, kunnen hun voucher ook bij Stayokay inleveren. Zij ontvangen dan 9,95 euro korting op een driedaags Stayokay ‘Warm weg arrangement’, dat is te boeken vanaf 65 euro per persoon.

Stayokay haakt in op Kruidvat-hotelstunt

‘Om de gedupeerden van de Kruidvat-actie tegemoet te komen, hebben we voor deze actie diverse kamers beschikbaar gesteld. We willen graag laten zien dat je bij Stayokay een geweldig verblijf hebt voor een lage prijs’, verklaart Marijke Schreiner, directeur van Stayokay.

De actie van Stayokay, dat in Nederland 30 hostels heeft, is geldig tot 31 december 2008.

Lees meer:

Reageer op dit artikel