nieuws

Stefan Dubbeling wisselt van baan op Curaçao

Hotel

De Nederlanderse hotelmanager Stefan Dubbeling stapt over van het Kura Hulanda Resort op Curaçao naar Blue Bay Curaçao. Dubbeling is bij Blue Bay benoemd tot Operationeel Directeur.

Stefan Dubbeling wisselt van baan op Curaçao

Het gaat om een nieuw gecreerde functie. ‘Algemeen directeur Sepp Koster kan zich zo meer richten op de ontwikkeling van Blue Bay Curaçao. Het is een geweldige baan, omdat het een hotel, beach, golfclub en het vastgoed betreft’, aldus Dubbeling.

Dubbeling vervolgt: ‘Dus ik kan mijn kennis en ervaring mooi gebruiken, maar er zijn nog aspecten waar ik van kan leren. Een geweldige volgende stap dus, waar ik met enorm veel plezier aan begonnen ben’.

Voordat Stefan Dubbeling naar Curaçao vertrok was hij drie jaar general manager van het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee. Op Curaçao was hij van 2007 tot 2010 gm van het Floris Suite Hotel. Daarna stapte hij over naar Kura Hulanda Resorts om afgelopen week te beginnen bij Blue Bay Curaçao.

Reageer op dit artikel