nieuws

Ster erbij voor GT-hotel Zevenbergen

Hotel

Het gerenoveerde driesterrenhotel Tulip Inn Zevenbergen is door de aanpassingen gegroeid naar de viersterrencategorie. Het hotel is omgetoverd tot Golden Tulip Zevenbergen. KHN-voorman Jeu Claes opende de zaak.

Ster erbij voor GT-hotel Zevenbergen

Het hotel heeft een succesvolle upgrading achter de rug. Jeu Claes, directeur van Koninklijk Horeca Nederland (KHN), was een van de prominenten die het hotel feestelijk heropende.

Goed gevoel
Topman Hans Kennedie van Golden Tulip zegt blij te zijn met de verbeteringen in Zevenbergen. ‘De groei van een driesterren- naar een viersterrenhotel geeft de huidige marktsituatie weer in de markt waar het hotel opereert. Het geeft ons een goed gevoel te zien dat onze verschillende merken hoteliers de kans biedt om te gaan met de huidige marktcondities’.

Zonnige toekomst
Eigenaar George Muns van Golden Tulip Zevenbergen ziet de toekomst zonnig tegemoet. ‘De benoeming tot een viersterrenhotel is een bevestiging van ons harde werken en een stimulans om op deze manier verder te gaan. We hebben het vertrouwen dat deze herkenning ons verder zal helpen aan de locale eisen te voldoen’, aldus Muns.

Zie ook:
Golden Tulip komt met Spa-keten

Reageer op dit artikel