nieuws

Sterke webontwikkeling Chinese hotelreus

Hotel

Het grootste hotelbedrijf van China, Jin Jiang Hotels, zet zwaar in op internet. De hotelreus heeft een nieuwe, geavanceerde site gelanceerd in vier talen. Jin Jiang wil zo profiteren van het snel toenemende toerisme naar het Aziatische land.

Sterke webontwikkeling Chinese hotelreus

De corporate site www.jinjianghotels.com herbergt meer dan zeventig hotels, goed voor meer dan 24.000 kamers. Alle kamers zijn direct online te boeken. De site is er sinds kort in vier talen: Chinees, Engels, Frans en Japans. Daarnaast wil Jin Jiang snel websites van individuele hotels lanceren. Deze ‘tweede internetfase’ staat gepland voor het laatste kwartaal van dit jaar.

Jian Jiang Hotels is met meer dan 220 hotels en 46.000 hotelkamers het grootste hotelbedrijf van China. Wereldwijd staat het op plaats 22 in de top-300 van grootste hotelketens. Het moederbedrijf is Jin Jiang International Group, gevestigd in Sjanghai. Onder deze groep vallen ook reis- en transportdivisies.

Reageer op dit artikel