nieuws

Stormloop bungalowparken december

Hotel

Bungalowparken in Nederland en net over de grens spreken van een stormloop op hun huisjes voor de feestmaand. Veel Nederlanders willen ondanks de economisch barre tijden toch een paar daagjes weg in de kerstvakantie. Zeer waarschijnlijk ruilt een groot aantal mensen de dure skivakantie in voor een korte trip naar een bungalowpark.

Stormloop bungalowparken december

‘Het is echt opvallend, de huisjes lopen veel harder dan vorig jaar. Onze grotere bungalows zijn rond de jaarwisseling zelfs al bijna uitverkocht, zegt directeur Bas Hoogland van Landal Green Parks in de Telegraaf.

Center Parcs constateert een zelfdetoename van het aantal boekingen. ‘Je kunt het echt wel een run noemen’, zegt een woordvoerder van de bungalowparken. ‘Vooral de luxe huisjes zijn enorm in trek.’

De stormloop in de kerstperiode kan het hele jaar voor de bungalowparken echter niet goedmaken. ‘We zitten nog steeds duidelijk in de min. Vergeet niet dat wij vooral van de uitjes tussendoor afhankelijk zijn. Daar is dit jaar door gezinnen fors op bezuinigd, aldus een woordvoerder van Center Parcs in de zondageditie van de Telegraaf.

Reageer op dit artikel