nieuws

Stormloop op Kruidvat-actie van Fletcher

Hotel

De actie van Fletcher Hotel Group om via winkels van Kruidvat goedkope hotelvouchers te verkopen heeft voor een ware stormloop gezorgd bij de drogisterijzaken in Nederland. Daarnaast was de speciale actiesite www.fletcheractie.nl dinsdagochtend niet of nauwelijks bereikbaar door overbelasting.

Stormloop op Kruidvat-actie van Fletcher

Dat laat Fletcher-directeur Rob Hermans weten aan TourPRess.nl. ‘Ik was optimistisch over het succes van onze actie, maar dit had ik zeker niet verwacht’, aldus Hermans in de loop van de ochtend.

In zeshonderd zaken van Kruidvat kunnen spotgoede hotelvouchers voor overnachtingen in Fletcher-hotels worden gekocht. Voor slechts 9,95 euro per persoon kunnen consumenten een overnachting boeken in één van de dertig drie- of viersterrenhotels van Fletcher.

Zó massaal

De speciale actiesite van Fletcher, waarmee voucherbezitters kunnen boeken, was vanaf half tien dinsdagochtend nauwelijks bereikbaar. Ook de telefooncentrale van de Flechter-callcenters lieten het afweten door overbelasting.

Directeur Hermans van Fletcher zegt overvallen te zijn door de stormloop op de hotelvouchters. ‘We hadden 200.000 vouchers voor de actie beschikbaar. Dat mensen zó massaal al op de eerste dag proberen hun boekingen bij ons te maken, dat hadden we niet voorzien’.

Reageer op dit artikel