nieuws

Strandhotel Seeduyn uitgebreid

Hotel

Het Golden Tulip Resort Strandhotel Seeduyn op Vlieland heeft een verbouwing ondergaan. Het hotel is uitgebreid met kamers, een lounge en een ruimte voor private dining.

Strandhotel Seeduyn uitgebreid

Na de uitbreiding van vijf riante hotelkamers en vier appartementen telt het hotel 149 kamers waarvan 55 appartementen. De badkamers van de vijf nieuwe hotelkamers zijn voorzien van een jacuzzi. De nieuwe ruimte voor privédiners, genaamd de ‘vuurtorenkamer’, biedt plaats aan maximaal twintig personen.

General manager Rudolf Vennink van strandhotel Seeduyn is trots op de uitbreiding en zegt dat het toerisme op Vlieland enorm goed loopt dit jaar. ‘Deze zomer zijn we al weken volgeboekt. En voor bijvoorbeeld het Hemelvaartsweekend in 2007 ook al. Aangezien veertig procent van onze gasten vaste gasten zijn, willen wij heb natuurlijk altijd welkom kunnen heten, dus de uitbreiding van het aantal kamers was hard nodig’.

Vennink vervolgt: ‘Vanuit de lounge is er een prachtig uitzicht op de duinen en de vuurtoren van Vlieland. Er is een grote open haard in gekomen en er staan heerlijke grote loungebanken. Onze gasten kunnen daar in alle rust relaxen, een boek lezen of gewoon ontspannen en van het uitzicht genieten’.

Strandhotel Seeduyn behoort tot WestCord Hotels. De hotelgroep bestaat uit tien hotels met een concentratie op de Waddeneilanden (Vlieland, Terschelling en Ameland) en Amsterdam (Amsterdam Art, Tulip Inn Art en Ramada City Centre). Daarnaast is het sinds begin dit jaar eigenaar van het Rotterdamse Hotel New York.

Reageer op dit artikel