nieuws

Stroom, Sheraton en Des Indes leveren hotelhelden

Hotel

De drie genomineerden voor Hotelheld zijn bekend, ze zijn afkomstig van hotel Stroom in Rotterdam, het Sheraton Amsterdam Airport en van Hotel Des Indes in Den Haag. Het gaat om respectievelijk Ben de Ruijter, Mido Ashra en Peter Mooijman.

Stroom, Sheraton en Des Indes leveren hotelhelden

Tot en met woensdag 5 oktober kan er gestemd worden via www.horecahelden.nl op deze drie genomineerden voor de titel Hotelheld. De winnaar wordt 7 oktober bekend gemaakt en dingt mee naar de landelijke titel HorecaHeld 2012.

De verkiezing tot horecaheld is een initiatief van SVH en wordt gehouden in meerdere categorieën binnen de horeca. Een horecaheld is iemand die zijn collega’s of medewerkers inspireert, verder brengt en daarmee voor de horeca kan behouden.

Reageer op dit artikel