nieuws

Supermarktman koopt Golden Tulips

Hotel

Albert Heijn-franchiser Gerard van den Tweel wordt mede-eigenaar van vijf Golden Tulip hotels in Nederland door te fuseren met de exploitatiemaatschappij. Zijn eigen horecagroep beschikt ook over een aantal hotels en congrescentra.

Supermarktman koopt Golden Tulips

Van den Tweel fuseert zijn Van den Tweel Horeca Groep met Regardz Hospitality Group, die Golden Tulip hotels in Rotterdam, Amersfoort, Zaltbommel en Alphen aan de Rijn en een Tulip Inn in Amsterdam exploiteert.

Van den Tweel Horeca Groep beheert een viertal conferentielocaties waaronder De Mariënhof in Amersfoort en De Heerlijckheid van Ermelo.

Regardz is nu van ondernemer Job Heilijgers. Vanaf 1 januari zijn hij en Van den Tweel beiden voor de helft eigenaar van de nieuwe onderneming die voorlopig Regardz Hospitality Group zal blijven heten.

Van den Tweel zal ook actief blijven binnen Albert Heijn. Hij bezit nu vier AH winkels in Nederland en één op Curaçao, en is bezig met de overname van een zesde winkel.

Meer berichten over Golden Tulip:

Reageer op dit artikel