nieuws

Swissôtel brengt gast fitnessattributen

Hotel

Swissôtel Hotels en Resorts zet wereldwijd een nieuw vitaliteitsprogramma in de markt. Het programma met de naam Vitality omvat activiteiten die gasten op hun kamer, buiten of in de fitnessruimte van het hotel kunnen doen.

Swissôtel brengt gast fitnessattributen

Gasten van het Swissôtel in Amsterdam kunnen op hun kamer aan hun gezondheid werken door een of meerdere fitness attributen op hun kamer te laten brengen. Ze kunnen hiervan gratis gebruik maken. De fitnessballen, aero step, yogamatten of Pilatesringen worden inclusief instructies op de kamer afgeleverd.

Gasten die liever buiten zijn kunnen gebruik maken van de jogging plattegronden waarop routes van verschillende afstanden voor gasten met een wat mindere of juist een hele goede conditie.

Managementteam

Op het wekelijkse activiteitenprogramma dat in elk Swissôtel ter wereld zal worden aangehouden, staan ook stadswandelingen en hardlooprondes ingeroosterd. In Swissôtel Amsterdam zullen verschillende leden van het managementteam om beurten de activiteiten leiden.

Reageer op dit artikel