nieuws

’t Speulderbos bestaat 75 jaar

Hotel

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen viert dit jaar haar 75-jarig bestaan. Het hotel in de Veluwse bossen maakt vanaf 1979 deel uit van Bilderberg.

’t Speulderbos bestaat 75 jaar

Speulderbos begon ooit als hotel-pension met negen kamers en was het een van de eerste hotels in Nederland met warm en koud stromend water op de kamers. Eind jaren ’60 werd aanvang gemaakt met conferentie-accommodatie, wat een gouden greep bleek te zijn.

Het hotel werd in 1979 overgenomen door Bilderberg, en is sindsdien grondig gerenoveerd. Uiterlijk heeft het hotel in 75 een behoorlijke metamorfose ondergaan (zie foto’s), en vorig jaar werd ook het interieur volledig vernieuwd.

Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan heeft ’t Speulderbos tot eind augustus een speciaal jubileumarrangement.

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos maakt deel uit van Bilderberg. Bilderberg is onderdeel van het onroerend goed consortium van zakenbank Goldman Sachs en hotelmanagement onderneming Westmont Hospitality Group. Bilderberg beschikt over 20 hotels in het vier- en vijfsterrensegment, 199 vergaderzalen en 1931hotelkamers. Over het boekjaar 2007 werd een omzet behaald van 108 miljoen euro. Bij Bilderberg werken ruim 1.400 medewerkers.

Meer berichten over Bilderberg:

Reageer op dit artikel