nieuws

Tapijtfabriek Oss omgedoopt tot hotelvleugel

Hotel

Jelle van Gangelen van hotel de Weverij en restaurant Cordial in Oss legt de laatste hand aan een nieuwe vleugel met 12 luxe kamers in een voormalige tapijtfabriek. Het restaurant werd eerder dit jaar al onder handen genomen.

Tapijtfabriek Oss omgedoopt tot hotelvleugel

Van Gangelen pompte een kleine twee miljoen euro in de nieuwe vleugel. De kamers bevinden zich in een fabriekhal voor de vroeger tapijtproducent Bergoss. De muren van de fabriek en het zigzag dak zijn intact gelaten. ,,Een knipoog naar een voor Oss belangrijk stuk industriële historie’’, vertelt Van Gangelen deze maand in Misset Hotel. Met de uitbreiding komt het totaal aantal kamers in de Weverij op zestig.

Verder in Misset Hotel

Behalve de coverreportage over ondernemer Van Gangelen onder meer aandacht voor de laatste badkamertrends, ondernemer Paul Hermanides toont de nieuwste kamers van hotel Arena en general manager Stefan Dubbeling vertelt over hoogtepunten en tegenslagen van werken op Curaçao. Columnist Ronald Huiskamp duikt in de dynamische wereld van het hotelontbijt.

Misset Hotel ligt vrijdag 19 juni bij de abonnees. Neem hier een abonnement.

Reageer op dit artikel